Tu equipo

Te ayudamos a crear hábitos saludables

Mercè Puigfel terapeuta Shen

Mercè Puigfel

FORMACIÓ

 • Graduada en Psicologia per la Universitat de Blanquerna-Ramon Llull de Barcelona.
 • Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Empresària.
 • Terapeuta d’Educació Emocional. Postgrau en Educació Emocional i Benestar per la Universitat de Barcelona.
 • Terapeuta d’Hipnosis Clínica. Postgrau en Hipnosis Clínica, a la Universitat de Barcelona, Facultat de Psicologia de Barcelona.
 • Especialista en Focusing (Psicologia humanista-experiencial) pel Centre de Formació Focusing THus. 
 • Terapeuta de Shiatsu i Movimient (Teràpia bioenergètica). Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona.
 • Tècniques d’Integració Cerebral al Centre Internacional de Teràpies Avanzades.
 • Sincronizació Hemisférica al Centre de Psicologia Integradora.
 • Mindfulness i pràctica meditativa en Casa del Tibet de Barcelona. Estudis Contemplatius.

SOBRE MI

Mercè Puigfel, creadora del mètode S.H.E.N, psicòloga clínica, psicoterapeuta en Educació Emocional i psicoterapeuta de Hipnosis clínica. Experta en Focusing

Terapeuta de Shiatsu i Moviment (Bioenergètica).

Advocada i empresària.

Vaig estudiar Psicología a la Universitat de Blanquerna – Ramon Llull, amb especialitat en clínica.

A més, vaig estudiar Educació Emocional a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, cursant el postgrau d’Educació Emocional i Benestar, així com el postgrau de Hipnosi Clínica, a la Facultat de Psicologia de Barcelona.

Vaig ampliar la meva formació amb el coneixement de tècniques terapèutiques corporals com el Shiatsu i Moviment, Bioenergètica, a l’Escola de Shiatsu de Barcelona, i el coneixement de la ment, mitjançant la formació en Mindfulness Based in Cognitive Terapy (MBCT). Incorporant la pràctica meditativa com una filosofia de vida.

Al llarg de la meva experiència professional he descobert que tot allò que sentim i pensem influeix directament en el nostre benestar, repercutint directament en l’equilibri físic, emocional i espiritual de l’organisme. Per aquest motiu, el mètode S.H.E.N està dissenyat per ajudar-te a prendre consciència del cos i de la ment, amb la finalitat de millorar el teu ben

Anna Sanchez terapeuta del Centro Shen

Anna Sánchez

FORMACIÓ

 • Graduada en Psicologia per la Universitat de Blanquerna-Ramon Llull de Barcelona.
 • Master en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Blanquerna-Ramon Llull de Barcelona.
 • Especialista en Focusing (Psicologia humanista-experiencial) pel Centre de Formació Focusing THus. 
 • Dietista amb enfocament ecològic pel Institut IES Roger de LLúria.

SOBRE MI

Anna Sánchez, psicòloga clínica i dietista. Experta en Focusing.

Vaig estudiar Psicologia a la universitat de Blanquerna – Ramon Llull amb especialitat en clínica, ampliant la meva formació amb el màster universitari en Psicologia General Sanitària a la universitat de Blanquerna – Ramon Llull. 

Anteriorment vaig estudiar Dietètica a l’IES Roger de Llúria amb un enfocament naturista i integratiu, ampliant els meus coneixements mitjançant el curs de Coaching Nutricional.

Com psicoterapeuta i dietista combino els coneixements de nutrició amb coneixements sobre educació emocional i benestar, meditació i Mindfulness.

Al llarg de la meva experiència vital he descobert que, tant la psicologia com la nutrició, son un pilar, un element essencial, en les nostres vides. Ambdues professions estan en correlació directa amb totes les dimensions del nostre ésser.

El meu objectiu és ajudar a crear hàbits saludables a través de l’acompanyament psicològic i de l’assessorament nutricional, oferint eines per assolir el benestar del client. Per aquest motiu, el mètode S.H.E.N està dissenyat per ajudar-te a prendre consciència del cos i de la ment, amb la finalitat de millorar el teu benestar. 

Laura Pinardel psicóloga

Laura Pinardel

Laura Pinardel, psicòloga organitzacional, especialista en mediació i resolució de conflictes. Professional de recursos humans.

Vaig estudiar psicologia a la universitat de Barcelona, i em vaig especialitzar amb el màster en Mediació professional, a la universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Al llarg de la meva experiència vital, he après que poques vegades ens ensenyem a solucionar els nostres problemes de manera pacífica. No obstant això, els conflictes formen part de les nostres vides i, ben gestionades, són un motor de canvi molt potent.

El meu objectiu és ajudar a les persones en disputa a adquirir eines que permetin dialogar, i arribar a una solució personalitzada i acceptada per totes.

Nuestros valores

Sensibilidad · Humildad · Entusiasmo · Naturalidad

Contacta CON tu Psicóloga SheN

o también puedes contactar con nosotras:

699 239 177

699 239 177

info@terapiashen.com